Transport Marfa

Preturi Transport Mobila in Bucuresti

Lavobad® ofera servicii pentru transport mobila, urban si interurban (pentru transport interurban, plecarea se face din Bucuresti). Aceasta oferta este accesibila persoanelor fizice sau firmelor, atat pentru transport de mobila cat si pentru curierat rapid, mutari de firme in Bucuresti sau din Bucuresti spre alte orase din tara la preturi de 3,75 lei pe km. Pentru transport mobila interurban preturile noastre sunt de 3,75 lei pe km, variaza in functie de distanta parcursa. Plata transportului in oras se face la destinatie, iar interurban se achita in doua transe, jumatate la plecare si jumatate la sosire. Plata se face cash sau cu cardul.

Transport Mobila Bucuresti-Ilfov

Pentru o cotatie de pret trebuie sa ne contactati telefonic sau in scris accesand pagina de contact. In a doua faza trebuie sa ne comunicati ce aveti de transportat  ex: mobila, moloz, cutii, marfuri, etc. Daca aveti multa mobila de transportat si aveti nevoie de personal trebuie sa ne precizati si acest aspect. Se mentioneaza daca aveti nevoie si de servicii transport mobila (folie cu bule sau folie stretch), pentru protejarea mobilierului si pentru siguranta transportului. Echipa noastra este instruita sa va spuna pretul final imediat ce ati comunicat datele de mai sus. Ne rezervam dreptul de a schimba pretul, daca apar mai multe obiecte fata de cate au fost precizate.

Transport Marfa In Toata Tara

Tarifele noastre difera in functie de distanta, greutate sau timp. De asemenea, in cazul in care aveti nevoie de personal, care sa va ajute la transport, acestia vor fi platiti separat, preturile se fac in functie de etaj sau de marfurile transportate. Detinem personal calificat, cu experienta in domeniu.

Mutari mobilier in Bucuresti sau in tara

Prestam mutari mobila la domiciliu in Bucuresti la preturi avantajoase incepand cu 275 lei, si in tara de la 4,75 lei pe km in limita a 450 km, peste 450 km se poate negocia pretul. Mutari mobilier in Bucuresti cu un personal calificat al echipei Lavobad® la preturi imbatabile, parc auto dotat la standardele europene. Firma noastra va poate ajuta si la demontare, remontare sau infoliere la cererea clientului.

Avem o gama larga de autovehicole de 4,5 tone, dotate cu gps pentru siguranta marfurilor transportate, plata transportului se face jumatate la incarcare si restul la descarcare. Solicitati factura fiscala cu chitanta atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice.