Certificari

Certificare ANRE

Normele legislative in vigoare specifica ca numai firme atestate ANRE sau electricienii autorizati  ANRE, au voie sa intervina in orice lucrare la instalatia electrica indiferent de locatie, fie in locuinta dvs, stradal sau in spatii comerciale.

Un electrician autorizat ANRE, are o legitimatie eliberata de ANRE care ii acorda dreptul sa actioneze asupra instalatilor electrice.

Certificare ISO

Certificarea ISO 9001:2008 înseamna implementarea si mentinerea unui management eficace, astfel încât compania sa se situeze la cel mai bun nivel atât din punct de vedere al organizarii interne, cât si din cel al satisfacerii oricaror cerinte externe (ale beneficiarilor, ale societatii, ale institutiilor statului).

Aceste certificari reflecta implementarea de catre LAVOBAD ® a unui sistem de calitate recunoscut international si care este reprezentativ atat pentru calitatea produselor si serviciilor, cat si pentru managementului firmei.

Diploma de excelenta

In 13 ani de activitate am acumulat foarte multa experienta, am dat dovada de seriozitate, daruire si profesionalism, devenind parteneri seriosi si de incredere pentru clientii nostri.

Firma Lavobad ® , a fost premiata in 2016 in Top Profit Romania pe locul 2, pentru activitatile prestate.

Marca Inregistrata

Lavobad® este o marca inregistrata si ofera clientilor servicii de calitate sub un brand cunoscut pe piata din Romania si cea internationala.

Marca conferă personalitate unei firme şi face distincţie intre numele si aspectul produselor şi serviciilor dumneavoastră şi restul produselor sau serviciilor existente pe piaţă.

Prin înregistrare marcii se eliminâ riscul de confuzie in faţa clienţilor, furnizorilor sau terţilor interesaţi.

Inregistrarea mărcii la OSIM (Oficiul din România), OHIM (Oficiul european) sau WIPO (Oficiul international) conferă titularului un drept legal exclusiv asupra mărcii.

Marca inregistrată este un drept de proprietate, fiind singura posibilitate care permite titularului să foloseasca in exclusivitate respectiva denumire sau imagine şi să se opună contrafacerilor sau imitaţiilor.

Certificat autorizare schelar

Firma Lavobad® este autorizata pentru montarea si demontarea de schele pentru fatada blocuri, sedii birouri si spatii comerciale. Astfel va putem oferi toate serviciile de care dvs. aveti nevoie la preturi avantajoase si in siguranta. De asemenea, oferim garantie pentru lucrarile efectuate. Cod COR: 721432

In curs de Certificare ISU