INSTALATII SPRINKLERE

Proiecte Instalații Sprinklere

Lavobad® este la dispozitia dumneavoastra in domeniile de proiectare a sistemelor sprinkler, crearea de modele de constructii sisteme sprinkler, consiliere in montajul sprinklerelor, alegerea instalatiilor si efectuarea calculelor si masuratorilor esentiale pentru executarea corecta a sistemelor de sprinklere.

Membrii echipei supravegheaza personal constructia sistemelor sprinkler, acordand o atentie deosebita la incadrarea tehnica corespunzatoare si functionarea corecta a sistemului in caz de pericol de incendiu.

Detectarea incendiului se realizeaza cu ajutorul unui sistem care permite eliberarea capacului pentru a lasa apa sa curga atunci cand temperatura prestabilita a fost depasita. Astfel, fiecare sprinkler este dotat cu un sistem de masurare a temperaturii care, atunci cand se depaseste nivelul prestabilit, se declanseaza automat. Apoi, pentru a stinge incendiul, sprinklerele disperseaza jetul de apa si il imprastie cat mai omogen pe suprafata incendiata.

Avand in vedere ca fiecare dispozitiv porneste singur, automat, astfel se va evita inundarea inutila a caldirii si pierderea presiunii apei decat daca ar porni toate dispozitivele in acelasi timp. Acest sistem este foarte eficient pentru ca se activeaza cu putere maxima doar acolo unde este nevoie. Mai mult decat atat, conform statisticilor, instalatiile cu sprinklere au reusit sa stinga incendiile fara alt ajutor in proportie de peste 99% din cazuri. Aceste cifre sunt foarte promitatoare si ofera o viziune optimista asupra sistemelor de preventie contra incendiilor.

Proiectarea de sprinklere consta in montarea instalatiei de distributie pentru incendiu (sprinkler) cu teava din otel imbinata in locurile specifice acestor instalatii.

Ne ocupam de proiectarea instalatiilor de sprinklere pentru toti clientii nostri care nu au un proiect si au nevoie.

Proiect instalatie sprinklere

Montaj capete splinker

Distributie coloana sprinklere

Coborare coloana sprinklere