INstalatii electrice

Proiecte Instalații Electrice

Societatea Lavobad® este specializata in asigurarea unor servicii de calitate pentru proiectarea instalatiilor electrice de iluminat interioare, blocuri, case, birouri, spatii comerciale. Oferim servicii complete pentru trasee de cabluri si conductori, corpuri de iluminat si montajul aparatelor electrice aferente acestora, precum si proiectarea retelelor de curenti slabi.

Firma Lavobad® este atestata pentru proiectarea instalatiilor electrice.

Avem o echipa de profesionisti care va pot realiza un proiect care sa respecte toate normele in vigoare si care va poate oferi siguranta unei instalatii bine conceputa. Conform dispozitiilor legale nicio instalatie electrica nu se poate executa decat in baza unui proiect realizat de un proiectant atestat.

Firma Lavobad® respecta aceasta cerinta si incurajeaza toti clientii sa solicite existenta unui proiect. In cadrul firmei noastre exista proiectanti specializati si autorizati care pot sa proiecteze orice tip de instalatie electrica de joasa tensiune.

Toate lucrarile pe care le executam au la baza un proiect pe care il realizam. De asemenea putem asigura servicii separate doar de proiectare, la cerere.

Proiectele pentru instalatiile electrice executate de noi presupun urmatoarele componente:

  • instalatia de iluminat si prize
  • instalatia de forta si comanda pentru echipamente
  • instalatia de curenti slabi (antiefractie, detectie incendiu)
  • instalatie electrica exterioara
  • instalatie de protectie
  • memoriu tehnic si caiet de sarcini
  • antemasuratori

Pretul proiectarii se masoara la mp de constructie, iar valoarea pe mp variaza mult in functie de: destinatia imobilului; marimea imobilului; cerintele impuse pentru imobil. Pentru a obtine un pret ferm, in functie de variabilele de mai sus, va invitam sa ne contactati pentru informatii suplimentare.

Instalatie electrica magazine

Proiecte instalatii electrice

Echipari tablouri electrice

Montare contoare electrice si automatizare