Certificari‎ > ‎

Certificari

 
Marca Inregistrata

Lavobad® este o marca inregistrata si ofera clientilor servicii de calitate sub un brand cunoscut pe piata din Romania si cea internationala.

Marca conferă personalitate unei firme şi face distincţie intre numele si aspectul produselor şi serviciilor dumneavoastră şi restul produselor sau serviciilor existente pe piaţă.

Prin înregistrare marcii se eliminâ riscul de confuzie in faţa clienţilor, furnizorilor sau terţilor interesaţi.

Inregistrarea mărcii la OSIM (Oficiul din România), OHIM (Oficiul european) sau WIPO (Oficiul international) conferă titularului un drept legal exclusiv asupra mărcii.

Marca inregistrată este un drept de proprietate, fiind singura posibilitate care permite titularului să foloseasca in exclusivitate respectiva denumire sau imagine şi să se opună contrafacerilor sau imitaţiilor.

Firma Lavobad® este autorizata pentru montarea si demontarea de schele pentru fatada blocuri, sedii birouri si spatii comerciale. Astfel va putem oferi toate serviciile de care dvs. aveti nevoie la preturi avantajoase si in siguranta. De asemenea, oferim garantie pentru lucrarile efectuate. Cod COR: 721432 Comments